Indoor collectie van Floralike

De indoor bloempotten zijn allemaal met de hand gemaakt en elke individuele pot is uniek. Stuk voor stuk kenmerken ze zich door hun hoge verwerkingskwaliteit. Daarnaast zijn de potten bijzonder licht en daardoor erg makkelijk in gebruik.

Outdoor collectie van Floralike

De outdoor collectie van Floralike bestaat uit een grote selectie design bloempotten. Deze producten zijn zorgvuldig geselecteerd en ontworpen. Elke serie heeft een uniek design in verschillende maten. Voor alle stijlen kun je bij Floralike terecht: stoer, strak, modern of juist klassiek. Naast het variërende design, zijn alle bloempotten ook nog eens licht van gewicht. De Made in Holland potten mogen niet ontbreken in de outdoor collectie.

Made in Holland collection

Het grootste deel van de indoor collectie wordt geproduceerd in een vooruitstrevende fabriek in Tilburg. Door middel van een slim productieproces worden lichtgewicht bloempotten gemaakt, die 100% recyclebaar zijn en ook nog eens 10 jaar garantie hebben. De oranje binnenkant is de knipoog naar de productie in Tilburg, maar tevens ook een beschermende isolatielaag. Daardoor zijn de potten zowel hitte- als vorstbestendig.

...Lees meer
Waar bent u op zoek naar
Filters Filters
Pagina 1 van 12