Akupanels kopen - Akoestische panelen van WoodzZz®

Floralike is ook leverancier van prachtige Akupanels van het merk WoodzZz®! Bekijk de mooiste akoestische panelen op de website van Akuhuis (Akuhuis is onderdeel van Floralike BV). Klik hier.

Naast het feit dat akupanels dus zorgen voor een betere akoestiek, zien ze er ook nog eens prachtig uit! De verschillende kleuren fineer afwerking zorgen ervoor dat er altijd een paneel is dat bij jouw interieur aansluit.

Akupanels of akoestische panelen zijn panelen die worden gebruikt om geluid te absorberen in een ruimte. Ze worden vaak gebruikt in huizen, slaapkamers, kantoren, scholen, concertzalen en andere openbare ruimtes om achtergrondgeluid te verminderen en de algehele akoestiek van de ruimte te verbeteren.

Er zijn verschillende soorten akupanels beschikbaar, zoals panelen gemaakt van schuim, vilt of kurk, of panelen die zijn bedekt met een speciale geluidabsorberende stof. Sommige panelen, zoals de panelen van WoodzZz® zijn zelfs gemaakt van gerecyclede materialen .

Akoestische wandpanelen zijn eenvoudig te installeren en kunnen worden gebruikt in combinatie met andere geluidabsorberende materialen, zoals plafondpanelen of vloerbedekking, om een optimaal resultaat te bereiken.

Een groot voordeel van akupanels is dat ze niet alleen geluid absorberen, maar ook esthetisch aantrekkelijk zijn. Ze zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en maten.